Прибирайки се от работа, пазарджиклия разбира, че няма телевизия. Помислил, че

...
Прибирайки се от работа, пазарджиклия разбира, че няма телевизия. Помислил, че
Коментари Харесай

Стълб изчезна, с него и телевизията на пазарджиклия. Остана му скобата - да я пита! ВИДЕО

Прибирайки се от работа, пазарджиклия схваща, че няма телевизия. Помислил, че нещо устройството му не е наред, но… се оказва, че стълбът липсва. Просто бетонният дирек пред терасата му на ул. Васил Левски 35 липсва – останала е единствено скобата.

" Тук сутринта си имаше дирек, в този момент виждам – няма го. Но с изключение на стълба, няма и телевизия. Всички кабели безусловно висят на земята. И моят кабел е там долу – нека някой тази вечер да не си го познае и да го дръпне. Въпросът ми е към господин кмета: къде е стълбът и по кое време ще имаме телевизия? А телефоните на Общината по-добре да ги изтрият от интернет, тъй като на нито един никой не дава отговор или просто подобен телефон не съществува. На 112 звънях, споделиха ми обадете се в Общината. Ще си приказвам със скобата – скобата на стълба, единствено тя остана ", споделя мъжът във видеото, което е записал:



От мненията под поста на мъжа разбираме, че на улицата и тротоарите тече ремонт и с изключение на стълбовете и " всички дървета са бастисали! "

" Днес товареха на цялата улица до банята стълбовете в един камион и щели да прекарват кабелите подземен ", написа различен пазарджиклия.

Остава въпросът: Защо не са осведомени хората, живеещи на ул. " Васил Левски " за протичащото се, което ще ги лиши от интернет и телевизия неизвестно какъв брой време? Освен да попитаме скобата...
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР